Núm. visites

Estadisticas y contadores web gratis
Estadisticas Gratis

Pels visitants d'aquest bloquet

........ Benvingut a l'espai dels gossets!!! espero que passis una bona estona navegant per aquí!!! Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida!!!.....

11 de novembre del 2010

Quan marxem de casa!!! que fem??

Aquí tenim un veritable problema!!


Normalment la gent ho fem malament; quan marxem ens acomiadem del nostre gos; sentim tristesa i angoixa de deixar-lo sol i aquest és el principal problema.


Li podem crear estres al gos per culpa de la nostra energia.


Com ho podem solventar???


Quan marxem no ens hem d'acomiadar, ho hem de fer d'una manera natural, amb alegria i normalitat així el gos notarà la nostra energia.


___________________


A nosaltres ens passava!! el dandi quan el deixaves sol, "burnava" (bordava) i els veïns es queixaven!! sempre li deixavem la televisió encesa per talque estigués distret però ara després de saber totes aquestes coses, sé què el problema el teníem nosaltres!!


Cada cop que havíem de marxar era una història; ens sabia greu i ens precupava el que fes o què deixés de fer!! ara entenc perquè ell es comportava així!!


Per tant, ho heu de provar!! segur que noteu la diferència!! els gosses sempre estant a temps d'aprendre, tot depen de vosaltres!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada