Núm. visites

Estadisticas y contadores web gratis
Estadisticas Gratis

Pels visitants d'aquest bloquet

........ Benvingut a l'espai dels gossets!!! espero que passis una bona estona navegant per aquí!!! Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida!!!.....

22 de novembre del 2010

Anestèsia a les perruqueries canines


Molta gent està desinformada d'aquest tema i és important estar ben informats!!

Sempre he sentit a dir que algunes perruqueries canines adormen als gossos per poder treballar amb seguretat però no he pogut dir mai del tot segur que fos veritat aquest tema.

Me'n recordo quan portava el dandi a la perruqueria a Lleida; la meva mare tenia la sensació que l'adormien; és a dir quan sortia de la pelu sortia molt atontat i dormia tot el viatge cap a Flix.

Actualment penso que sortia cansat perquè son moltes hores a la perruqueria i els gossos estant nerviosos l'estona que estant allí, per molt de carinyo que els hi donis!!!! i més amb aquestes perruqueries que tenen tants clients!!

Així que no ho vaig saber mai això!!!!!!!!


Ara puc dir que després d'informar-me, un perruquer caní no li pot donar anestèsia al teu gos sense el consentiment del veterinari!!!!!!!!! apart et fan signar un full conforme dones la teva aprovació per anestesiar-lo.

Les perruqueries canines que no disposen de veterinari aquestes no ho poden fer; hi han molts centres a la capital que tenen les perruqueries i els veterinaris i aquests gaudeixen d'aquest servei.

Els bons perruquers no volen sentir parlar de l'anestèsia ja què estant totalment en contra ja què l'encant d'aquesta professió és treballar directament amb el gos, de tu a tu!!! apart que cada gos té una motivació diferent!! és tot un món!!! és una experiència diària!!!

Així que ja ho sabeu!!!!!!!!!!!! sense el vostre consentiment no ho poden fer!!!!!!!!! apart no és gens bó l'anestèsia al nostre gosset!!!!!!!! imagina't si cada cop que el portessim a la perruqueria l'haguessim de dormir, malament!!!!!!!!!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada