Núm. visites

Estadisticas y contadores web gratis
Estadisticas Gratis

Pels visitants d'aquest bloquet

........ Benvingut a l'espai dels gossets!!! espero que passis una bona estona navegant per aquí!!! Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida!!!.....

15 de novembre del 2010

El Pèl !!! L'hem de cuidar bé!!!!!


He trobat un article molt interessant que ens parla del pèl dels gossets!!

El centre de Dermatologia Veterinària ADERVET, tenen un bloc molt interessant on ens parlen de malalties i coses que hauríem de fer per previndre malalties dels nostres gossos.

El pèl és molt important per ells ja què és un element imprescindible per conservar la seva temperatura corporal. Segons ens expliquen entre la pell i el pèl es forma una capa d'aire que permet l'existència d'un microclima sobre la pell i això fa que els protegeixi del fred i de la calor.

Moltes persones els comparem amb nosaltres i ens pensem que els gossos son com nosaltres amb el tema del pel i no és veritat; els gossos li hem de tallar per molts motius però no pas perquè tinguin calor!!!

És molt important que el pel dels gossos no tinguin nusos i que estiguin nets per tal d'ajudar a la seva "termoregulació" i també per no provocar problemes de pell; un pel molt nusat fa que no hi hagi una bona transpiració de la pell, puja la temperatura i l'humetat i això afavoreix la multiplicació de microorganisme superficials que generen infeccions cutànies.

Si voleu llegir tot l'article, "cliqueu" aquest enllaç!!

2 comentaris:

  1. Estàs aprenent molt Eva.
    Segueix així.

    ResponElimina
  2. gràciessssssss gloria!! de tant llegir i tant parlar d'aquests temes alguna cosa aniré agafant! jejejeje

    ResponElimina