Núm. visites

Estadisticas y contadores web gratis
Estadisticas Gratis

Pels visitants d'aquest bloquet

........ Benvingut a l'espai dels gossets!!! espero que passis una bona estona navegant per aquí!!! Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida!!!.....

12 de novembre del 2010

BANYAR ELS GOSSOS!!!


Cada gos o cada raça té la seva història!! així que dependrà del gos i del seu hàbitat per veure la freqüència per banyar-lo.


Els gossos que els tenim a casa els rentarem més sovint que no pas els que tinguem al nostre jardi; de totes formes això ho podrem veure per la seva olor corporal.



Hem de tenir en compte que els banys no han de ser de forma continuada (no son com nosaltres) perquè ells tenen unes defenses a la pell i el greix que tenen al pel és molt important.


Sobretot el principal consell és NO UTILITZAR SABÓ PER PERSONES!!!!!!!!! aquest és un error que fa moltíssima gent!!!!!! ells no tenen la mateix pell que nosaltres!! hem d'utilitzar productes especials per a gossos!!


Una altra cosa curiosa que no sabia és que un cop has banyat el gos i l'has secat bé, has de pensar que durant tres dies el gosset tindrà la pell humida!!!!!!!!!! nosaltres ens pensem que l'hem secat bé però no és així!! els gossos tenen moltes capes de pel i això fa que no s'acabin de secar bé!!!!!!!


I sobretot un altre error que fa moltíssim gent és no pentinar el seu gos abans de banyar-lo així que aquí teniu un altre consell:
PENTINA EL TEU GOS ABANS DE BANYAR-LO!!!!!!!!! és molt important!!!!!!!!


Bé, ja us aniré deixant articles interessants sobre aquest tema així entre t@ts ajudarem al nostre gosset !!!!!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada