Núm. visites

Estadisticas y contadores web gratis
Estadisticas Gratis

Pels visitants d'aquest bloquet

........ Benvingut a l'espai dels gossets!!! espero que passis una bona estona navegant per aquí!!! Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida!!!.....

11 de novembre del 2010

IGNORA EL MAL COMPORTAMENT

Una frase molt bona què hauríem de seguir és:

IGNORA EL MAL COMPORTAMENT I PREMIA LES COSES BONES AMB ATENCIÓ

Quan el gosset faci alguna cosa malament, l'has d'ignorar!!! (res de contacte amb ell, ni físic, ni verbal o visual) perquè no hi ha res pitjor que ignorar-lo!!

El gos intenta amb el seu comportament la nostra atenció i per tant el millor és ignorar-lo per a què es doni compte que allò no està bé.

Per exemple:

- Es fa "pipi" a lloc que no toca; molta gent li pega al gosset i li diu que no ho ha de fer però el principal problema es que li parlen com a persones! com si ells enteguessin el què els hi estem dient. Si li pegues ell no entendrà perquè l'has pegat i això li pot perjudicar.

El que s'ha de fer és ensenyar-li el lloc correcte i quan ho faci premiar-lo; això requereix temps i paciència però si li ensenyeu de ben petit després no ho farà més.

Segons he llegit els primers 4 mesos els hi costa molt aguantar l'orina als cadells per tant és normal que facin pipi per casa però amb nostra insistència ho podem evitar però hem d'estar a sobre d'ella i si hem de sortir al carrer 6 cops, ho farem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada