Núm. visites

Estadisticas y contadores web gratis
Estadisticas Gratis

Pels visitants d'aquest bloquet

........ Benvingut a l'espai dels gossets!!! espero que passis una bona estona navegant per aquí!!! Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida!!!.....

20 de novembre del 2010

Crítiques al Cesar Millan!!!

Avui he llegit un article que criticava els mètodes del Cesar Millan o més aviat les consequències que s'han trobar els educador canins davant de la gent que mira i segueix els mètodes del Cesar!!!!!!
Per mi, moltíssimes coses que diu el Cesar son molt bones i t'ajuden a conéixer més el llenguatge dels gossos però els mètodes s'haurien d'analitzar un per un!!! com tot en està vida, aquests mètodes no son bons per tots!! per alguns gossets si i per altres no!!!!!!!
Suposo que hauríem d'agafar una mica d'aquí i una mica d'allà però sense arribar a ser radicals!!!!!!
2476 comentarissssssssss a l'article!! una passada!!!!!!!!!! ja em direu a veure que us sembla!!!!!!!!!

2 comentaris:

  1. Doncs crec, que aquest tio que critica al César, ha entés les seves ensenyances com li ha donat la gana.
    El que fa el César és en positiu.
    I per molts anys que portis amb gossos no vol dir res, si ets negat, ets negat.
    Això que fa el César és diu Doma Natural, que desde els anys dels indis americans fa temps que va, però és clar sempre és vol ser el millor i no es veu més enllà del nas.

    Com diu Albert Einstein: "Hay dos cosas infinitas: el Universo y la estupidez humana. Y del Universo no estoy seguro." .

    ResponElimina
  2. la veritat és que tens raó!!! aquest cap de setmana l'he tornat a llegir l'article i al veritat és què no l'acabo d'entendre!!

    se suposo que si critica al Cesar hauria de donar un perquè de tot això!! o sigui si les tècniques del cesar no son bones que ens digui quines ho son!!

    segurament el cesar no és un deu però fa moltíssimes coses bones i des de fa molt temps que miro el programa i mai he vist un maltractament. (segons aq senyor si que en fa)

    ResponElimina