Núm. visites

Estadisticas y contadores web gratis
Estadisticas Gratis

Pels visitants d'aquest bloquet

........ Benvingut a l'espai dels gossets!!! espero que passis una bona estona navegant per aquí!!! Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida!!!.....

27 de novembre del 2012

26.11.12 - exercici de rastreig - vídeo -



Aprofitant que anàvem acompanyades, vaig poder gravar l'exercici al complert per a què es vegi totes les passes que s'han de fer!!!!!!!

1.- Li dic que vingui al meu costat

2.- Després li dono la ordre de "quieta"

3.- Acte seguit em vaig allunyant d'ella (com més lluny es faci millor, però per començar ho has de fer a prop)

4.- Tires la "xuxe" cap al teu darrera mentres t'estàs movent.

5.- Et pares, aixeques el braç i ella sap qeu fins que no baixes el braç no ha de començar a córrer.

Aquest última primer vaig començar amb la ordre "busca" i quan li deia la paraula sortia corrent però després a poc a poc, vaig anar acompanyant l'odre visual (el braç) ja què així fa molt més afecta i ja no fa falta que estigui pendent del "so" sinó de tu!!!!!!

Aquest exercici als beagles els hi va molt bé perquè el seu olfacte és una passada i els hi encanta rastrejar olors!! així que millor que rastrejar amb tu i el què tu vols!!

En aquest exercici practiques moltes ordres i sobretot és un joc que els hi encanta perquè fan el què més els hi agrada, rastrejar!! també hem de pensar que aquesta classe d'exercicis fa què el gosset estigui més pendent de tu ja què et relacionarà més amb la diversió i en casos puntuals que et pugui marxar pots reaccionar molt més ràpid amb ordres q ell relaciona amb positiu.

Així que, apart de cansar-los físicament també va molt bé cansar-los psicològicament!! ja què amb aq exercici es concentren moltíssim i això fa què estiguin molt actius!!


5 comentaris:

  1. que obedient!! i la que portava la cámera també ;)

    ResponElimina
  2. jajajajajaj siiiiiiiiiiiii ja ho pots ben dir!! no falla mai, sempre la tens allí fent costat amb el què convingui!! jejejej gracietesssssssssss

    ResponElimina
  3. Que monaaaaaaaaaaa la Noa !!!!! estupenda y buena estudiante!!

    ResponElimina
  4. jajajajaja gràciesssss a tots!! 4 comentaris amb aq blog!! això farà història! jejejejej

    ResponElimina