Núm. visites

Estadisticas y contadores web gratis
Estadisticas Gratis

Pels visitants d'aquest bloquet

........ Benvingut a l'espai dels gossets!!! espero que passis una bona estona navegant per aquí!!! Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida!!!.....

27 de novembre del 2012

25.11.12 - Ruta x la platja -





Diumenge  vam sortir a fer la ruta x la platja!!!!!!!!!! Primer vam estar molta estona soletes, caminant i jugant.










I quan ja volíem tornar es van presentar gossets passejant amb els seus amos!! Primer se'n va anar a una punta de la platja x saludar a un gosset i com no, em va fer anar cap allí!!!





Era un cocker i tenia 11 anys!! com era lògic no estava per històries i no li va fer gaire cas a la noa!! Després de saludar-lo, va divisar bastant lluny de nosaltres un altre gosset i no va dubtar en marxar corrents!!



Aquest cop era un bulldog frances, una gosseta super simpàtica i amb la mateixa energia qeu la noa!!

Així que em va tocar anar cap allí i saludar a la gosseta i als seus propietaris! van estar una bona estona jugant i després es va presentar un tercer!! jeejejje


Tant la noa com l'altra gosseta, no van dubtar en marxar corrents a saludar amb aquest nou gosset!! Segons em van explciar els seus amos, amb ells també li passa com a mi, gosset que veuen, ha de marxar a saludar!! :)


En definitiva que s'ho van passar genial i quan va arribar a caseta semblava que ja no tingués noa ja què va jugar moltíssim i es va cansar.



Sempre dic  que és molt important sociabilitzar-los ja què és cansen molt més!! perquè jugar amb altres gossos els fa cansar molt i treuen moltíssima energia!





        

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada