Núm. visites

Estadisticas y contadores web gratis
Estadisticas Gratis

Pels visitants d'aquest bloquet

........ Benvingut a l'espai dels gossets!!! espero que passis una bona estona navegant per aquí!!! Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida!!!.....

29 d’octubre del 2012

Cases d'acollida dels gossets - què és - Reflexió -

Aquesta és la meva opinició de les cases d'acollida!!!!!!!!!! admiro la gent que ho pot fer perquè crec que no tothom està preparat!!! x molts motius!!!!!! 

Fa poc, els nostres amics de la Protectora Amics dels Animals del Segrià (Lleida)
van posar un article molt interessant on ens explicaven que son les cases d'acollida!!!!!

Molts cops la gent està desinformada i no sap exactament en què consisteix i aquí ho expliquen molt bé! (a l'altre article

Hi ha molta gent que es pensa què és x sempre i qüestiona a la gent que ho està fent, fins al punt que els hi pregunten: 

- I no te'l quedes?? pubret!! adopata'l!!!!!! 

Hem de pensar que no tothom està preparat per fer de casa d'acollida! has de saber què és temporal i necessita moltes més atencions que altres gossets; sobretot temps i dedicació!! 


Roni & Wiski (gossets de la protectora de lleida)

També hem de pensar que això és una cadena, més val ajudar a molts gossets que no pas a un!! la casa d'acollida és important per tal d'ajudar al gosset a adaptar-se amb tot el què significa una casa familiar (les persones, el carinyo, les costums, les normes, etc...) 

Per mi no tothom es apte, jo no ho he fet mai i no sé si seria apta o no!! perquè et pots enamorar fàcilment d'aquell gosset/a i això trenca la cadena!! 

Particularment sé q ara = no puc!! em falta temps per dedicar a educar un altre gosset; tinc la Noa i ara té un equilibri molt bó i ens ha costat molt arribar fins amb aq punt. 


Per mi les persones que facin cada d'acollida han de complir varis requisits:

- Tenir molt de temps pels gossets (necessiten molt de carinyo, temps per educar-los i x estar amb ells) 

- Han de saber que es provisonal, q han d'ajudar a molts gossets i ells solament han de fer d'intermediaris.

- Has de ser una persona forta, tenir la capacitat d'estimar-los al 100% encara que sigui temporal!! hi ha gent que agafaria un vincle molt fort  i no sabria separar-se!! (i pots fer més mal que bé amb aq gosset) 


Crec que abans de decidir-se a fer casa d'acollida, ens hem de fer aquesta reflexió perquè és important x ells!!!!!!!! 


2 comentaris:

  1. Tienes toda la razón Eva ,es muy dificil ejercer de casa de acogida , yo mismo me veo incapaz porque cogeria el primero y ya me costaria mucho darlo a alguien definitivamente

    ResponElimina
  2. tota la raó benito! aquest és el problema que li veig per això admiro a la gent que ho fa!!!!!!!!

    ResponElimina