Núm. visites

Estadisticas y contadores web gratis
Estadisticas Gratis

Pels visitants d'aquest bloquet

........ Benvingut a l'espai dels gossets!!! espero que passis una bona estona navegant per aquí!!! Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida!!!.....

17 de novembre del 2011

GOSSETS; Deixar-los solets a casa - cosetes de la Noa -


DEIXAR LA MEVA GOSSETA SOLA!!! 
cosetes que funcionen!!

Després de llegir l'article anterior he vist que nosaltres ho estem fent força bé!!

La Noa ja té 7 mesets i l'hem anat deixant soleta a estones però poc!!

Dins de les poques hores que ha estat sola sempre ha estat gradualment i crec que de moment, ha estat positiu. (ja veurem el dia de demà) 


Quan marxem de casa:

- NO ENS ACOMIADEM !! FUNCIONA!!

Amb el dandi sempre li deia adeu i es posava neguitós i fins i tot burnava!! ella no ha burnat mai i s'ho pren bé dins del que cap.

- DEIXAR-LA AMB UN LLOC ACOLLIDOR:

Sempre la deixem al menjador amb totes les portes tancades; tal i com diu l'article més val deixar-la amb un lloc acollidor i que no sigui gaire gran per a què ells es sentin protegits.

- li deixem la ràdio encesa; al principi marxavem una estoneta i per a què no estigués pendent dels sorolls del carrer li deixavem la televisió ! jeejje (ara li deixem la ràdio)

- li deixem juguets i un palito. (el de la foto)

Sempre que marxem li deixem el seu palito preferit (nervis de bou) i alguna joguina!! 

El seu palito li va de conya ja què està rossegant molta estona; també he de dir que aquest palito li donem de tant en tant quan nosaltres estem a casa per a què ella associo el pal amb algo positiu i no pas negatiu com dient "pal= estar sola"


Últimament quan sap que marxem ja està mes pendent de nosaltres per veure que fem i on anem, com dient "eissssssssss jo també vinc" però de moment no ha tingut cap comportament estrany.
El comportament de posar-se més neguitosa es quan estem a l'altra casa, perquè allí no està acostuamda i es posa neguitosa (ens segueix, posa aquella careta de pena i orelles cap enradera)

Una altra tècnica que ens està anant de conya és, estant nosaltres a casa la deixem sola!! la deixem mitja horeta soleta i així ella s'acostuma a què no passa res i sap perfectament que estem allí. 

Per començar a deixar-la soleta funciona també anar a tirar la brossa (son 5 o 10 min) o també aquesta que explicaven de tancar a les habitacions! esperar que no plori per obrir!! també funciona.

Quan arribem a casa:

Tal i com diu l'article i també ho he llegit a molts llocs, NO ELS HEM DE SALUDAR!!! 
tenim la mala costum que quan arribem a casa, ens sentim tant culpables d'haver-los deixat solets que ens dediquem a donar-lis carinyo en aquell momet; encara que ens costi, hem de passar d'ells.

Per mi, la què més em costa es aquesta!! ES SUPERIOR A MI!! quan arribo a casa, tinc moltes ganes de saludar-la perquè l'anyorava i ella està plorant d'alegria!!!! 
qui pot passar d'ella???

bé, quan puc, ho faig!! però no sempre!! intento que quan arribo a casa, anar fin s l'habitacó a deixar la bossa i fins quan torno al menjador no la saludo!! la veritat és què va molt bé perquè així la Noa no es posa tant neguitosa quan ens veu però costa fer-ho!!

les persones, som massa egoistes en aquest sentit perquè en aquest moment estem pensant en nosaltres i no pas amb ells!! (quan ploren d'alegria quan arribem a casa ho estant passant malament i nosaltres ho relacionem com una mostra de carinyo i això tampoc és)

AHHHHHHHHHHH i sobretot important això que diuen de NO CASTIGAR-LO QUAN ARRIBIS A CASA!! 
ells tenen molt poca memòria!! i naturalment no sabran perquè els hi estàs pegant bronca!! així que si trobes alguna destrossa ignora'l i ja està perquè no servirà de res dir-li coses. 
Perquè hem de pensar que si li pegues bronca i no sap perquè, relacionarà la bronca en quedar-se sol!!

aquesta última fa anys la feia malament!!! no sabia que els gossets no tenien memòria!! quan arribava a casa i si veia que el dandi havia fet alguan cosa li pegava bronca i m'enfadava amb ell!  i els gossets aquestes coses no les entenen!! no entenia perquè estava amb aquesta energia ja què segons ell no havia fet res o no sabia el què havia fet!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada