Núm. visites

Estadisticas y contadores web gratis
Estadisticas Gratis

Pels visitants d'aquest bloquet

........ Benvingut a l'espai dels gossets!!! espero que passis una bona estona navegant per aquí!!! Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida!!!.....

29 de novembre del 2011

28.11.11; Seguiment de la Noa (període de cel) 26è dia

Segons ens va dir la nostra veterinària, el primer cel és diferent a la resta ja què no podem guiar-nos per la teoria. (bé això es com les persones) 

De moment ja portem 26 dies i això ja comença a ser la recta final pero encara haurem d'esperar uns dies; se suposa que fins el dia 3 o una mica més.

En resum ha estat:


Del 1r. dia al 9è dia: 

  • Comportament totalment diferent al seu habitual (menys gana, més distant, més tranquil.la i amb poques ganes de jugar) i tacant amb petites gotes de sang constants.
9è a 12è dia:
  • ja no tacava ni res de res (el comportament va seguir estrany)

12è dia fins 23è dia:
  • Comença a ser la Noa de sempre!! caràcter torna a ser ella!!  aquí se suposa que no havia de tornar a tacar i ho ha fet!! (ens va dir la veterinaria que era normal al 1r. cel) Així que durant bastants dies ha tacat però molt poquet i diferent als primers dies (més rosadet) Per tant encara podem estar tranquils; se suposa que hem de parar compte quan deixa de tacar.

23è dia fins el dia d'avui, 26 dies: (hem de parar compte)
  • ja no taca res 
  • plora quan veu altres gossets, vol estar amb ells
  • de caràcter està com sempre, normal!! 
  • els gossos també ploren quan la veuen i sobretot la busquen!!

El que no sabem quan durarà, si més d'un mes o què!! se suposa que sobre la marxa ho sabrem! depenen del comportaments dels gossets del voltant i d'ella.

Així que haurem d'esperar!

Tinc ganes que s'acabi aquest estat de la noa perquè no m'agrada gens haver d'estar patint tot el dia si ens segueixen gossos o no!
Apart a la zona que vivim sempre hi han gossets que no els porten lligats i això fa més difícil la convivència al carrer!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada