Núm. visites

Estadisticas y contadores web gratis
Estadisticas Gratis

Pels visitants d'aquest bloquet

........ Benvingut a l'espai dels gossets!!! espero que passis una bona estona navegant per aquí!!! Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida!!!.....

29 de novembre del 2011

15.11.11; Seguiment de la Noa (període de cel) 13è dia

Ja queda menys!!!!!!!!!!!!!! la cosa comença a veure el final!!!!!!!!!!! 


Ja portem 13 dies amb aquesta història!!!!!!!!  (va començar el dia 3)


Es molt curiós aquest període perquè passen  per molts períodes en tots els sentits!! 





El dia 11, va fer 9 dies i va deixar de sangrar!! a partir de llavors durant 2 dies va tacar com unes gotetes rosades o blanqeus però molt poquet i ara ja podem dir que porta dos dies que res!!  o sigui que de conya!!

 






Segons ens va explicar la veterinària aquests dies son els que hem d'estar ben alerta que no s'apropi cap gosset per a què no la "monti"; en teoria son uns 20 dies en general però per estar més tranquils, haurem de vigilar tot el mes!! o sigui que fins el dia 3!!!!!!!!!!!! 






Bé, sobre els gossets no em preocupa perquè sempre la portem lligada però el que si que m'ha preocupat o m'ha sorpres son els canvis d'estat d'ànim que tenen!!!!!!!! 

Aquests dies la Noa no tenia tantes ganes de jugar, estava més distant i sobretot dormia molt!! és com si haguès estat distreta o amb desgana!! a estones tornava la Noa de sempre però quan sentia alguna cosa estranya al seu cos deixava de jugar i es quedava amb un raconet.

Li vam comprar unes calcetes de goseta però no li van agradar, li molestaven. La meva mare li va comprar unes calcetes de nena i li vam provar de posar i de conya!!!!!!!!!!! li vam fer un foradet al culet per posar-li la cua i alesssss solventat!! 

Per si us passa com a mi, que es el primer cop que viviu el cel us faré 5 cèntims del que he observat diferent amb ella:

- Tenia menys gana (la Noa no es gaire menjadora però aquests dies menys)
- No estant tant actius i no tenia gaires ganes de jugar.
- Estava més distant. (semblava la noa desl primes dies d'estar a caseta)
- Està tota l'estona "xupant-se" la vulva (això és normal perquè elles mateixes s'ho netegen)
- Aquests dies quan veu gossets pel carrer, plora!! (cosa que no ho havia fet mai)

Ahir, que era el 12è dia ja va començar a ser la Noa de sempre!!!!!!! amb ganes de jugar, molt més activa i molt més carinyosa. Ahhhhhhhhhhh i també va menajr molt!! semblava com si tinguès un atac de gana.


Avui ja era ella!!!!!!!!!! quan he arribat a casa ja m'esperava plorant d'alegria i em portava el seu juguet per a què estés per ella!!! jejejeje 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada