Núm. visites

Estadisticas y contadores web gratis
Estadisticas Gratis

Pels visitants d'aquest bloquet

........ Benvingut a l'espai dels gossets!!! espero que passis una bona estona navegant per aquí!!! Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida!!!.....

25 de maig del 2011

Cadells!!!!!! El primer collar!! -1-

Ens hem esperat a tindre-la per comprar el collar per si de cas, perquè no sabíem com seria de gran!!

Després de llegir per internet i amb els llibres de cesar, he descobert moltes cosetes per aplicar a l'educació dels gossos!! algunes seran veritat i altres potser no però per provar que no quedi.

La primera lliçó ha estat posar-li per primer cop el collar.

2n dia a casa

Durant el dia li vam posar el collar 3 copssssssssss durant 10 minuts!!!

simplement li vam posar quan estava jugant per a què relacionés el collar amb algo positiu.

Va ser curiós perquè quan li vaig posar per primer cop, estava super contenta i va ser posar-li i correns va marxar cap al seu llitet i es va paralitzar!! jejejeje com si ens digués "no sé que és això i no vull jugar més"

El segon cop, el clic del collar la va posar neguitosa però després no se'n recordava que el portava posat i va seguir jugant.

El tercer intent va tornar a fer, el mateix que el primer cop!! va marxar correns al seu llit com si ens digués que no estava d'acord i que no el volia.

Una altra fórmula que vaig fer, es deixar-li el collar per a què jugués i també la vaig cariciar amb el collar i així va relacionar el collar amb alguna cosa positiva.

3ª dia!!!!!!! la prova de foc!!!!!!!

Li vam tornar a posar el collar però aquest cop vam sotir al carrer a provar si caminaria per primer cop!!

La vam deixar al terra i va dir que "noooooooooooo" volia caminar!! però acte seguit l'alex es va distanciar de nosaltres i la va cridar!!! llavors sense recordar-se del collar va començar a correr cap amb ell!! jejejeje

PROVA SUPERADA!!!!!!!!!

després vam seguir caminant però de tant en tant es parava i es rascava el collar, com si el collar l'estigués punxant!! suposo que era la manera de dir-nos que no li agradava!!
jejeje

però l'important és que va caminar una estona amb el collar i com més temps passava mes contenta estava i menys s'enrecordava del collar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada