Núm. visites

Estadisticas y contadores web gratis
Estadisticas Gratis

Pels visitants d'aquest bloquet

........ Benvingut a l'espai dels gossets!!! espero que passis una bona estona navegant per aquí!!! Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida!!!.....

27 de maig del 2011

Cadells; 5ª nit de la Noa

Podríem dir que ha estat tot un èxit!!

Hem pogut dormir casi tota la nit!!! comparant amb la resta de nits ja podríem fer una festa!!!!!!

Durant la nit s'ha aixecat dos cops i ha fet pipi i caqueta al lloc que li vam ensenyar per tant és tot un èxit!!!!!!!!!!

Apart no ens ha molestat!! ha plorat una mica però veient que passavem d'ella, ha reaccionat bé i s'ha posat a dormir.

Això si, la vam tindre de castigar quan vam anar a domir!!!!!

Ja l'haviem posat a dormir i va posar a jugar i cada cop estava més alterada!!!!!!! per tant li vam tindre de pegar un toc de veu i després li vam posar el collar que per ella és com un càstic!!

Va ser curiosa la seva reacció perquè solament posar-li el collar va correr cap al seu llitet i es va quedar paralitzada!! jejejejej com si ens estès dient "estic enfadada"

Als 5 minuts seguia amb la mateixa posició, es va dormir!! automàticament li vaig treure el collar i ja perfecte!!!!!!!

Quan son cadellets has d'estar molt a sobre i has de tindre molta paciència perquè li has d'anar ensenyant les coses que estant bé i les que no!!!

Per mi, és molt important demostrar quan alguna cosa fa bé premiant-la amb carinyo i així ella capta ràpidament que allò està bé!! quan ho fa malament és ignorar-la.

De moment estic contenta amb els progressos que estem fent!! amb pocs dies ha après moltes coses i està reaccionant molt bé a t@t.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada