Núm. visites

Estadisticas y contadores web gratis
Estadisticas Gratis

Pels visitants d'aquest bloquet

........ Benvingut a l'espai dels gossets!!! espero que passis una bona estona navegant per aquí!!! Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida!!!.....

18 de gener del 2013

Aquests Beagles que necessiten ajuda!!


Qui diu beagles, diu gossos de tota classe!!!   

Estic trista perquè veig una realitat que no m'agrada!!

Uns gossets que estant tancats i no poden sortir per molts motius!!  

Perquè la gent abandona d'aquestes maneres??????

Ells no poden elegir el seu futur, depenen de nosaltres! 


Quan veig aquesta foto, veig a la Noa entre barrots, sola i trista!!

Aquesta gosseta la van trobar al costat de la carretera de miami!!!!!!! van anar a buscar-la perquè algú va trucar que estava abandonada!!

Quan la van recollir es van trobar la sorpresa que estava embarassada!!!!!! que fort!!!!!!!!!!!

Va tenir els seus cadells i ha tingut la gran sort que ells han estat adoptats!!

Pero i ella??????????

Ella està sola!!!!!!!!!!!! em va fer molta peneta perquè tenia tots els pits plens de llet i estava sola, sense cap dels seus fillets!!!!!!!!

Com és lògic, no està rebent cap tractament per treure-li la seva llet de les mames i això fa que les tingui super grans!! i qui diu això, diu altres coses!!!!!! 

Aquesta gosseta necessita una família que la cuidi i l'ajuda a superar aquesta mala experiència!! tenia la mirada trista i solament buscava una carícia!!!!!!

Després vaig veure aquests altres dos beagles!! 

D'aquests tres gossets que surten a la foto solament es va deixar tocar el primer!! la resta tenien por al contacte humà!!

Ells no poden parlar per explicar-nos quina és la seva por, la seva mala experiència!! 

Quan els veig penso amb la Noa i no puc entendre com algú pot fer això!!!!!!! com els poden abandonar d'aquestes maneres!


En aquest centre vaig veure gossets de totes les races i els sense nom que pugui haver!! grans, petits, mitjans!! 

Cooker, pastors alemanys, beagles, pointer, labradors, Husky, American Staffordshire, Bodeguero, Braco, Braco de weimar, ....

Aquests gossets necessiten ajuda!!!!!!! el que tenien en comú tots, es què tots buscaven una carícia, el carinyo de les persones i et demanaven a crits què els traguessis d'allí!!


Més que ajuda necessiten una família, sortir d'allí!!

Tenen les necessitats bàsiques cobertes (menjar, aigua, neteja) però la resta i què son molts importants no les tenen; sortir a treure la seva energia, jugar i rebre el carinyo humà aquestes no la tenen.

Els treballadors son pocs i aquests solament tenen temps a cobrir les necessitats bàsiques!! voluntaris no en tenen o en tenen pocs!! i publicitat pel què he vist, en tenen ben poca!!

Em sento malament per aquests gossets perquè necessiten més ajuda i no la tenen!!!!!!!

Sense donar-me'n compte, he comparat amb els meus amics de la protectora de lleida ("amics dels animals del segrià") i veig que hi ha una diferència bestial!! un abisme!!!!!!!!!

Els de lleida, poden estar en gàbies però aquestes son grans i sobretot durant el dia estant lliures!!!!!!! i reben el carinyo de tots els voluntaris que van a treballar de valent allí!!!!!! juguen tots junts i reben carícies constantment.

Aquests no tenen una família per a ells solets però si tenen una família real que son tots els voluntaris de la protectora!!!!!!!

Dins de la seva desgràcia, els de lleida son feliços!!!!!!!! perquè tenen totes les necessitats bàsiques cobertes!!!!!!

Per això, em sento malament perquè amb aquests de vilallonga no tenen aquesta sort!!!!!!!!!

Com he dit abans, estant a Vilallonga del camp!!!!! és una residencia canina que fa el servei de recollida d'animals de la diputació de tarragona!! aquesta gent, es dedica a recollir animals abandonats per la gent!! els que es troben pel camp, pel costat de la carretera, etc....... etc.......
Alguns en males condicions i altres millor!!

Aquesta és la gran realitat d'alguns gossos!! és injust però és així!!!

No sé si canviarà la seva situació però actualment és aquesta la gran realitat!! o almenys és la què jo jo he vist i he preguntat per tal de poder fer-me una idea real de la situació!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada