Núm. visites

Estadisticas y contadores web gratis
Estadisticas Gratis

Pels visitants d'aquest bloquet

........ Benvingut a l'espai dels gossets!!! espero que passis una bona estona navegant per aquí!!! Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida!!!.....

20 de juliol del 2013

19.07.13 - Ruta x Miami - Sultant & Lluna & Noa



Aquest divendres vam toranr a sortir en manada!!!!!!!


Va vindre la Lluna i la Carme amb nosaltres i s'ho va passar d'allò més bé!!





Sembla mentida el canvi que ha fet la Lluna del primer dia a ahir!!!



Es va soltar molt més!! el primer dia els mirava a distància quan anaven a rastrejar però ahir divendres ja es va soltar i va començar anar amb ells!!!!







Que guapets!! els 3 junts rastrejant!!!!!!! La Noa i el Sultan fan un bon equip però ara la Lluna sembla que vulgui formar part i s'anima a seguir-los!!







El que li encanta a la Lluna és l'aigua, com a la Noa!! les dos fan el mateix!!!!!!!!!! quan veuen un toll d'aigua van corrents a tirar-se al terra per refrescar-se!!!!!!!!!








Els hi encanta!!!!!!!!


 Aquestes rutes que fem estant molt bé perquè tens de tot: bosc, camins, senderes i sobretot aigua!!!!!!!






Hem de parar compte perquè hi han zones que l'aigua està una mica estancada però normalment allí no es posen!!!!!!!!!! però no se sap mai quina ens tenen preparada aq gossets!!
 Això siii, acaben rebentats!!!!!!!!!






Aquest divendres vam fer 3 hores!!!!!!!! i deu ni do!! no vaig tindre Noa en tot el dia ja què vulguins què no es cansen moltíssm perquè no paren de rastrejar, correr i jugar!!!!!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada