Núm. visites

Estadisticas y contadores web gratis
Estadisticas Gratis

Pels visitants d'aquest bloquet

........ Benvingut a l'espai dels gossets!!! espero que passis una bona estona navegant per aquí!!! Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida!!!.....

19 de febrer del 2013

Gossets: Ansietat de separació!! consells per deixar-los solets a casa!

Del grup LINDO PULGOSO!! ens deixen aquest cartell!!!!!!


Consells de què ens pot ajudar a l'hora de deixar el gosset sol a casa!!!!

Anem analitzar al detall aquest dibuixos:


1.- No t'enfadis amb ell:

Molts cops arribes a casa i t'ha fet alguan destrossa i el primer que fas es pegar, cridar-lo i enfadar-te!!
Molta gent diu "és que ell ho sap!! ell m'enten el què li estic dient" 

El gos no sap el que li dius ni perquè!!!!!!! Si no l'enganxes al moment, no el renyis perquè ell no se'n recorda el que ha fet fa dos hores a casa!!!!! ells viuen el present!! 

El gosset té el comportament sumís, mirades que diriem els humans de culpabilitat, etc... però tot això és per la teva energia!! ells noten que la teva energia és alta (estàs molt enfadat) i no entenen perquè!! així que ells no paren de donar-te senyals de calma per tal de què estiguis tranquil.

2.- No el tanquis a llocs reduïts:

El gos no sap perquè has marxat ni tan sols sap si tornaràs!! per tant no el deixis en llocs molt reduïts perquè sinó la seva angoixa és més gran.

Deixa'l amb algun lloc que estigui tranquil, llocs on habitualment veus que ell està dormint !! 

3.- 1 = 2 !!

Si tens problemes en deixar el teu gosset sol, no pensis q és una persona!! no diguis:

- Adoptaré un altre gosset així no estarà sol i no destrossarà la casa!! 

El problema seguirà sent el mateix!! 

4.- Quan tornis a casa, no el renyis! 

Quan arribis a casa i et trobis alguna destrossa, no li diguis res!!!!!!! ell no se'n recorda el que ha fet fa una hora i si li pegues bronca no sabrà per quin motiu!! ell solament sent la teva energia alta i agressiva!! has d'ignorar-lo.


Renyar-lo solament va bé quan l'enganxes al moment que ho fa!! 


5.- Els collars elèctrics NO son cap SOLUCIÓ!! 


No arribaria mai a utilitzar un collar elècric en cap cas!! hi han molts mètodes per ensenyar el teu gosset a comportar-se i sinó tens informació, busca un educador caní que t'ajudarà a solventar aquests petits problemes.


6.- Quan marxis de casa, NO t'acomiadis!!  

Aquest és un error que fem molts! et sap greu deixar el gosset sol a casa i el primer que fas es anar a consolar, tocar i dir 4 paraules carinyoses per tal de què es quedi tranquil; en aquests moments l'estàs tractant com una persona i no pas com un animal!!!!!!!


Simplement has de marxar, res de comiats!! has de pensar que marxes 5 minuts!!!!! el teu pensament ha de ser positiu, normal perquè ells noten la teva energia, la teva angoixa!!! i això els fa patir perquè ells no entenen perquè marxes.

Així que quan marxis, el deixes amb el seu ambient tranquil, i sense dir res..... marxes!! El primer dia et costarà però segur que ho aconsegueixes!

7.- La seva actitud NO es perquè es senti culpable!! 

Això és el mateix que hem parlat al dibuix núm. 4!!!!!!! Si observes el teu gos, la seva actitud no es perquè es senti culpable (ell no pensa com nosaltres) simplement t'està donant senyals de calma per a què et tranquil.litzis ja què nota la teva energia molt alta i sap què no és bó el teu to de veu o les teves expressions corporals! 


8.- Demana ajuda!!!!!!!!


Si no saps com solventar aquest problema, de l'ansietat de separació demana ajuda!!!!  



Un bon veterinari et pot aconsellar les 4 pautes que pots seguir, un bon educar també!!!!!! i un bon llibre d'educació canina també pot anar-te bé.











Fa temps vaig escriure un article parlant de les 4 cosetes que faig quan deixo la noa sola a casa i la veritat és què funciona!! 

De fet ella no té ansietat per separació!! es queda sempre molt tranquil.la i no fa cap destrossa! 


Aquí us deixo l'enllaç:


http://www.cosetesdelsgossets.blogspot.com.es/2011/11/gossets-deixar-los-solets-casa-cosetes.html








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada