Núm. visites

Estadisticas y contadores web gratis
Estadisticas Gratis

Pels visitants d'aquest bloquet

........ Benvingut a l'espai dels gossets!!! espero que passis una bona estona navegant per aquí!!! Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida!!!.....

15 de maig del 2012

10.05.12 Noa i la seva nova amiga Nana


Com cada dia vam sortir a caminar per la muntanya!!!!

Dies abans ens vam trobar una gosseta molt maca que es diu Nana!!!!!! es van conéixer i van estar juntes 5 minuts!!!!!!!!!

El primer moment de la Nana va ser ignorar a la Noa i portava la cua entre les cames! tal i com ens va explicar el seu amo, els primers moments actua així!!



Va ser curiós perquè la noa va seguir insistint en saludar-la i la Nana no parada d'esquivar-la: li girava tota l'estona la cara, no l'olorava, i la cua entre les cames. Però al cap d'uns minuts, justament quan la noa va deixar de mostrar interés per ella, va reaccionar.

Va anar cap a la Noa per olorar el culet (tal i com es saluden els gossets) i automàticament el seu cos va canviar de posició; la cua cap a dalt, amb moviments d'un costat a l'altre i en posició de joc!!!!!!!!

jejeje em va encantar veure aquest canvi amb la gosseta!!!!!!! i acte seguit es van posar a jugar les dos i a córrer!!!!!!!!!!

Tot això va passar aquell dia i el dia 10 ens vam tornar a trobar!!!!!! però aquest cop la situació ja va ser diferent!!

Solament sentir-nos, la Nana ja estava en posició de salutació i amb ganes de jugar!!!!!!!!!! jejejeje

De la Noa no dic res perquè aquella sempre està preparda per jugar amb tots! jejeje

Així que vam fer un tram de ruta junts i van poder jugar i cansar-se tot lo que van voler!!!!!!!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada