Núm. visites

Estadisticas y contadores web gratis
Estadisticas Gratis

Pels visitants d'aquest bloquet

........ Benvingut a l'espai dels gossets!!! espero que passis una bona estona navegant per aquí!!! Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida!!!.....

3 de juny del 2011

La Noa - cadell en aprenentatge - Anem per bon camí!!!



Estic contenta perquè la Noa està aprenent molt ràpid!!! Aquest dimecres dia 1, va fer 2 mesets clavats!!!!!!!!!!!

fins als 3 mesos és la època de sociabilització, per tant hem d'aprofitar per ensenyar-li tot durant aquest temps ja què és perfecte per aprendre i que no tingui pors per endavant.

En nosaltres aquest diumenge portarà 2 setmanes així que podem estar contents dels resultats.


Dormir:

Les nits ja son un èxit total!!!!!!!!!!! dormim t@ts tota la nit i ella es porta super bé!!! si es desperta, va fer les seves necessitats al lloc que li vam ensenyar i el més important és què ni plora ni ens molesta en tota la nit.

Jugar:

Té molta energia i tot el dia té ganes de jugar. Les hores de més energia és desprès de sopar, és quan no sap dir prou i es torna boja correns i mossegant cosetes.

Crec que, quan ja la puguessim treure a fer les seves passejades normals aquest problema ja no el tindrem ja què haurà tret tota la seva energia.

Passejar:


Ja no és queixa del collar i caminar molt més però hem de parar compte perquè tot ho vol agafar i s'ho posa a la boca.

Encara no la podem portar amb altres gossets ni deixar olorar gaires coses ja què li falta vacunes per posar.

Sociable:
Cada cop que sortim al carrer hem pogut veure que és molt sociable; li encanten els nens i els gossets. No té por; quan es presenta davant d'un gosset és posa en posició sumissa i al cap d'uns segons ja es posa a jugar. (és una reacció perfecta)

Sorolls:

De moment respon molt bé davant de qualsevol soroll; en un primer moment es queda contemplativa però després reacciona en total normalitat.


Ens van dir que els beagle eren molt carinyosos, sociables, alegres i una mica tossuts!!! jejeje i pel que he vist amb la Noa, els hi he de donar la raó!!!!!!!

Això de ser tossuts de moment no ho vull dir ben alt perquè no sé si les cosetes que fa son perquè és un cadell i encara no enten moltes ordres que li donem o simplement és perquè és tossuda!!

D'aquí uns mesos ho podré confirmar!! de moment no ho diré!!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada